هچ شدن جوجه بلدرچین ها

 هچ شدن جوجه بلدرچین ها

تخم های بلدرچین بی نهایت ظریف هستند و بایستی با دقت زیاد گرفته شوند.بسیاری از پرورش دهندگان بلدرچین ترجیح می دهند که تخم ها را قبل از ذخیره سازی در محلول سالمسازی  غوطه ور سازند در اینصورت محل نگهداری بایستی بین 16 تا 20 درجه در نظر گرفته شود.رطوبت نسبی نباید کمتر از 75 درصد باشد.

طرز اداره ماشین به شرح زیر است:

در شروع کا درجه حرارت بایستی 37،5 در جه و رطوبت 30،6 باشد در سن 15 روزگی درجه نسبی به 90 درصد افزایش حاصل نماید.

درجه حرارت بایستی به 37،2 در زمان خارج کردن تغییر پیدا کند و رطوبت نسبی 80 درصد بایستی در نظر گرفته شود.

تخم ها را بایستی روزانه 7 بار برگرداند و این در صورتی است که ماشین برگرداننده اتوماتیک نباشد.

 

دمای عملی برای جوجه کشی بلدرچین ها

دمای عملی برای جوجه کشی بلدرچین مطابق جدول زیر اس

دماسنج مرطوب

دماسنج خشک

دوره (روز)

دستگاه

31

37،7

1-14

ستر

32،2

37

15-18

هچر

 

 

 

 

 

علل پایین بودن هچ :

علل پایین بودن هچ در جدول زیر خلاصه شده است:

 

علت های ممکن

مشاهدات

نا مناسب بودن نسبت نر به ماده

نا ماسب بودن جفت گیری

مرگ خیلی زود جنین به خاطر وضعیت بد ذخیره سازی

تخم بی نطفه

نا مناسب بودن و بالا بودن بیش از حد دمای انکوباتور یا پایین بودن آن

بیمار بودن گله مادر

گاز دادن اشتباه و نقص در تهویه

مرگ جنینی

دمای خیلی پایین در دستگاه

رطوبت خیلی پایین در دستگاه

دیر هچ شدن

دما و رطوبت بسیار بالا

هچ زودرس

رطوبت خیلی پایین در طول مدت جوجه کشی

بزرگ بودن سلول هوائی

دما و رطوبت خیلی بالا

بالانس نبودن جیره گله مادر یا کمبود مواد معدنی

مرگ جنین کاملا رسیده

بالا بودن میزان co2 در دستگاه هچ

مرگ جوجه ها بعد از نوک زدن

پایین بودن رطوبت و نامناسب بودن جریان هوا

جوجه های چسیبده

رطوبت خیلی بالا

کاسته شدن رطوبت پس از هچ

جوجه های خیس یا نا سالم بودن ناف

رطوبت خیلی پایین

جوجه ها هچر را دیر ترک کرده اند

جوجه های آب بدن از دست داده

 

 

/ 3 نظر / 203 بازدید

کاش یکم بیشتر در باره جوجه بلدر چین ها مینوشتین

نازنین

من این مطلب رو لازم داشتم اما وقتی این صفحه باز شد شوکه شدم. فونت و سایز نوسته ها وحشتناکه اونم تو یه زمینه مشکی. ادم سرش گیج میره. توسایت های دیگه میگردم . ولی ممنون

فونت نوشتاري افتضاح